Kennismakingscursus Astrologie

Lyke Bagaya

Praktijk Psycho Spirituele Therapie


Kennismakingscursus Astrologie - 10 lessen


Aan de hand van jouw persoonlijke geboortehoroscoop leer je stap voor stap de astrologie kennen en tegelijkertijd jezelf.


Door je op speelse en eenvoudige wijze wegwijs te maken in de opbouw en symboliek van je horoscoop leer je veel over jezelf: je mogelijkheden en moeilijkheden, je talenten en gaven, je liefdes en angsten, je onderbewuste en bovenbewuste. 


Door deze inzichten krijg je heel veel aangereikt om jouw persoonlijke groeiproces te stimuleren en je bestemming te vinden.


Je leert natuurlijk vooral de eeuwen oude kunst der Astrologie ontdekken en kennen!!


Lyke heeft 29 jaar praktijk ervaring en 25 jaar ervaring als astrologie-docente aan haar  beroepsopleiding voor Psychologische, Medische en Spirituele Astrologie.       


Data:     10 avonden om de week. Data nog onbekend.

Locatie:

Kosten:  € 395,- (incl. 21% btw) incl. horoscoop, lesmateriaal, koffie en thee.

Tijd:      19:30–22:00 uur


Aanmelden: mail@lykebagaya.nl

Tel.: 06-10531843


Vroegboekprijs !!

Bij aanmelding voor --- betaal je slechts €300,-

Bij aanmelding tussen --- en --- betaal je €350,-

Vanaf 2015 volg ik bij Lyke de beroepsopleiding astrologie (4-jarige studie) met veel plezier. Heel bewust heb ik gekozen voor privéles omdat ik mijn eigen unieke tempo heb, langzaam maar zeker.

Lyke gaat hier geweldig mee om.

Het is een intensieve studie en met het innerlijke inzicht dat hieruit voort komt, ben ik krachtig in mezelf gaan staan.

Lyke geeft goede uitleg en veel tips. Ik laat de lesstof bezinken, oefenen en oefenen, lezen en in iedere les is er ruimte voor het stellen van vragen. De thee staat altijd klaar als ik kom, met wat lekkers erbij.

Ik ben nu over de helft en als ik klaar ben, ga ik voor het examen!!


Astrid, te N

LykeBagaya.nl | mail@lykebagaya.nl | 06-10531843