Droomwerk

Lyke Bagaya

Praktijk Psycho Spirituele Therapie

Droomwerk

Workshop - Lyke Bagaya


Dromen kunnen een verwerking zijn van de afgelopen dag of kwesties die spelen in een bepaalde periode. Dromen zouden een voorspelling in kunnen houden. Dromen hebben echter meestal een diepergaande boodschap in zich voor de dromer, afkomstig uit dromer's onbewuste. Zelfs zogenaamde flarden bergen al een boodschap in zich!


Deze boodschappen zijn voor de dromer van onschatbare waarde, omdat ze dieper inzicht geven in de eigen persoon en in de zingeving van zijn of haar leven op het huidige ogenblik.


Het probleem is, hoe vertaal je nu die schijnbaar onsamenhangende beeldentaal van de droom in voor ons stervelingen te begrijpen taal?

In de  workshop DROOMWERK wordt gewerkt met dromen (en flarden van dromen) van de deelnemers en op praktische wijze getoond hoe dromen uitgelegd kunnen worden. Dit gebeurt niet aan de hand van 'opzoekboeken', maar met behulp van verschillende therapeutische technieken, waardoor de duiding helemaal past bij de dromer zelf. Door deze praktische oefeningen krijgen de deelnemers niet alleen meer inzicht in hun eigen dromen, maar oefenen zij ook hun dromen zelf te analyseren. Verder wordt er in deze cursus veel verteld over symbolen en hun taal, de vier elementen Vuur, Aarde, Lucht en Water en wat je zoal met dromen kunt doen, ook tijdens het dromen zelf.Datum:  dinsdag 20 en 27 november 2018

Tijd:     19:30-21:30 uur

Locatie: 'Bruisz'

             Utrechtseweg 159 Oosterbeek     


Kosten:  € 75,- (incl. 21% btw)

Wanneer je als ingeschreven deelnemer een andere deelnemer inbrengt krijg jij 15% korting.


Opgave/Info: mail@lykebagaya.nl - 06-10531843


LykeBagaya.nl | mail@lykebagaya.nl | 06-10531843